ADR transport

Wil jij gevaarlijke goederen transporteren zoals verf, batterijen, olie, gas of andere stoffen die een risico vormen voor mens en milieu? Dan ben je bij UDEX-Logistics aan het juiste adres! Wij bieden namelijk ADR transport aan door heel Europa.

MEER LEZEN

ADR gediplomeerde chauffeurs in ons brede netwerk

ADR transport is een aparte tak van sport binnen de transportwereld. Dat heeft er mee te maken dat de gevaarlijke stoffen vervoerd moeten worden volgens bepaalde strenge regelgevingen en richtlijnen van het ADR. Het ADR is een Europees verdrag voor het internationale vervoer van gevaarlijke goederen over de weg. Transporteurs in ADR vervoer hebben een zeer hoge verantwoordelijkheid. Eén stuurfout kan al rampzalige gevolgen hebben voor het milieu of de omgeving. Doordat we bij UDEX-Logistics gebruik maken van een groot netwerk ADR gediplomeerde chauffeurs en partners kunnen wij altijd een passende mogelijkheid bieden, waar dan ook in Europa!

Wij verzorgen ADR vervoer voor de onderstaande klassen:

Klasse 2: Gas
Klasse 3: Brandbare vloeistoffen
Klasse 4: Brandbare vaste stoffen
Klasse 5: Oxiderend
Klasse 6: Giftig
Klasse 8: Bijtend
Klasse 9: diverse stoffen

Volledige ontzorging van A-Z

2000+ tevreden opdrachtgevers gingen je al voor!

vraag een offerte aan

ADR transport en al onze andere transport diensten in héél Europa

ADR transport nodig voor jouw goederen? Dan zit je bij UDEX-Logistics helemaal goed! Wij zijn specialist op het gebied van transport van gevaarlijke goederen in héél Europa. Naast ADR vervoer kun je bij ons ook terecht voor spoedtransport, groupage transport, geconditioneerd transport én speciaal transport. Bij ons staat de vraag van de klant áltijd centraal en wij bieden dan ook logistieke maatwerkoplossingen voor al jouw vraagstukken. Heb je vragen over ADR transport of wil je alleen advies over ADR vervoer? Dat kan uiteraard ook, geheel vrijblijvend! Schroom niet om ons te bellen op 0548-820997.

spoedofferte aanvragen