Speciaal transport

Heb jij een buitensporig lange, zware, brede of hoge lading? Kies dan voor speciaal transport van UDEX-Logistics. Met onze vooruitstrevende transportsystemen nemen wij al jouw logistieke vraagstukken uit handen. Vanwege ons zeer uitgebreide netwerk hebben wij uitstekende contacten en relaties met specialisten op het gebied van speciaal en zwaar transport. Wanneer het nodig is verzorgen wij benodigde ontheffingen, laten we wegen afsluiten of laten we constant iemand meerijden met de bijzondere lading. Op die manier verzorgen wij niet alleen het speciaal transport zélf, maar verzorgen wij ook alles er om heen.

MEER LEZEN

Volledige ontzorging bij zwaar transport

Onder speciaal transport verstaan we de uitzonderlijke transportklussen die niet door het normale wegtransport uitgevoerd kunnen worden. Doorgaans is er voor speciaal transport een vergunning of ontheffing nodig. We spreken van zwaar transport als we het hebben over een lading van meer dan 50.000 kg. Bij speciaal transport is de routeplanning van cruciaal belang, daarom wordt de volledige route van tevoren tot in de detail uitgedacht door onze specialisten. 

Zo wordt er bijvoorbeeld rekening gehouden met of het transport overal langs kan; zijn de wegen niet te smal of de bruggen niet te laag?Ook wordt er goed bekeken of de bochten op de route wel genomen kunnen worden. Tevens wordt er rekening gehouden met het gewicht en de belasting op de wegen en bruggen. Of je nou zwaar vervoer hebt of een speciaal transport, bij UDEX-Logistics gaan we geen enkele uitdaging uit de weg!

Speciaal transport

Volledige ontzorging van A-Z

2000+ tevreden opdrachtgevers gingen je al voor!

vraag een offerte aan

Diverse soorten transport in héél Europa!

Speciaal transport nodig? Dan zit je bij UDEX-Logistics dus helemaal goed! Wij zijn specialist op gebied van urgente zendingen en speciale leveringen in héél Europa. Naast zwaar vervoer en speciaal transport kun je bij ons ook terecht voor spoedtransport, groupage transport en geconditioneerd transport. Bij ons staat de specifieke klantwens áltijd centraal en vanuit onze nuchtere mentaliteit bieden wij logistieke maatwerkoplossingen voor al jouw vraagstukken. Heb je vragen over speciaal transport of heb je vragen over één van onze andere transport diensten? Neem gerust contact op!

spoedofferte aanvragen