Transport Italië

`Benvenuto in Italia!` De meeste Nederlandse vervoerders rijden veelal op Noord- en Midden Italië, maar UDEX Logistics garandeert u een volledige dekking voor geheel Italië, dus ook naar het zuiden! Geen logistieke uitdaging is te complex, onze mensen maken dagelijks het verschil.  

Contact opnemen
Offerte aanvragen

Verschillende soorten transport naar Italië

UDEX Logistics organiseert dagelijks (spoed) transporten per koerier of vrachtwagen met vertrek- of eindbestemming in Italië. 

De bekendste autosnelweg is de “autostrada del sole” (”snelweg naar de zon”). Deze autosnelweg loopt van noord naar zuid, van de Zwitserse grens via Milaan, Bologna, Florence en Rome helemaal naar het zuiden naar Reggio di Calabria op het uiterste puntje van het Italiaanse vaste land. De weg loopt langs de westkant van Italië. Het is de belangrijkste autosnelweg van Italië. Een andere belangrijke route loopt van de Brennerpas in Oostenrijk langs de Adriatische kust naar Bari en Taranto. Verder zijn er nog een aantal autosnelwegen die van oost naar west lopen. Zo worden de grote steden in het noorden met elkaar verbonden, maar ook Rome met de Adriatische zee en Napels met Bari in het zuidoosten. 

UDEX Logistics regelt dagelijks spoedtransport en koeriersdiensten naar de grootste steden zoals Milaan, Bologna, Florence en Rome.

General Cargo

UDEX Logistics is gespecialiseerd in transport van General Cargo. Het aanbod aan ladingen van en naar Italië is zeer divers; van machines tot voedingsmiddelen en van fashion en schoeisel tot keramiek. Als erkend expediteur bieden wij u voor elke vracht de best passende logistieke oplossing. Of uw lading nu spoed heeft of gecombineerd mag worden met andere ladingen; dagelijks regelen we allerhande transporten tussen Italië en de Benelux. In toenemende mate ook tussen Italië en EU-landen als Frankrijk, Duitsland en Engeland. In principe is vervoer vanuit elke Europese bestemming mogelijk. Vraag uw UDEX transportplanner naar de mogelijkheden. UDEX Logistics, Thuis in Twente, thuis in Europa! 

Transport van en naar Italië

UDEX is jouw transport partner!

Naast spoedtransport van of naar Italië kun je bij ons ook terecht voor regulier transport zoals geconditioneerd transport, groupage transport, speciaal transport of ADR transport! UDEX-Logistics is jouw partner voor transport naar Italië. Naast transport naar Italië verzorgen wij ook transport naar andere EU-landen. Heb je bijvoorbeeld transport nodig naar Zweden? Of naar Griekenland? Ook dan zit je bij ons goed! Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf en zetten de specifieke klantwens altijd centraal! Wil je een maatwerkvoorstel ontvangen voor Transport Italië? Of een andere bestemming in Europa? Vraag het vrijblijvend bij ons aan en ontdek de mogelijkheden!

 

Vraag een offerte aan voor Transport Italië

Op zoek naar iemand die het Transport Italië voor je uit handen neemt? We helpen helpen je graag verder! Neem contact op met ons of vraag direct een offerte aan.

Experts in Transport Italië

Bij UDEX ontzorgen we je van A-Z, ook bij Transport Italië.
Ontdek waarom 2000+ opdrachtgevers je voor gingen!

vraag een offerte aan

Overige bestemmingen

Bij UDEX hebben we verschillende bestemmingen waarop we transport bieden. Echter zijn er altijd bestemmingen waarop we uitblinken, bekijk onze veel voorkomende transport bestemmingen!

Transport Frankrijk
Transport Italië
Transport Polen
Transport Hongarije

Transport Info Italië

Belangrijkste transportbestemmingen:

Rome, Milaan, Napels, Turijn, Palermo

Belangrijkste havens voor scheepsleveringen:

Genua, Triest, Bari

Aankomst en vertrek:

dagelijks, 365 dagen per jaar

Doorlooptijd:

8-24 uur (urgent spoedtransport)

Beschikbare voertuigen:

bestelauto, bestelbus (t/m XXL), vrachtwagencombinatie (trekker-oplegger), thermo trailers, exceptioneel transportequipment, ADR/IMO materieel. 

Transportdocumentatie:

Factuur, paklijst, CMR-vrachtbrief   

spoedofferte aanvragen