Spoedtransport

Heb jij een zending die eigenlijk met spoed geleverd moet worden? Voor spoedtransport kun je 24/7 terecht bij UDEX-Logistics! Spoedtransport door geheel Europa is onze absolute specialiteit. Heb jij met spoed ergens behoefte aan? Bijvoorbeeld wanneer een productie stil staat; bel of mail ons dan direct. Wij garanderen dat we binnen 30 minuten bij je terugkomen met een voorstel op maat. Sneltransport nodig? Dan zit je bij UDEX-Logistics goed!

MEER LEZEN

Specialist in sneltransport

Van een enkele pallet tot 1100 kg; binnen 2 uur kunnen wij ervoor zorgen dat er een koerier voor de deur staat om de zending af te halen, waar dan ook in Europa! We maken hiervoor gebruik van bussen en bakwagens in alle soorten en maten. Het voordeel hiervan is dat trucks tot 1100 kg belaadbaar gewicht wettelijk gezien geen rij- en rusttijden hoeven te hanteren, hierdoor kunnen we zeer snel schakelen en zorgen voor een zeer snelle levering.

Omdat wij niet gebonden zijn aan een vast wagenpark, geen vaste route en gebruik maken van zeer groot netwerk van gekwalificeerde charters en spoedkoeriers, kunnen wij te allen tijde een super snelle oplossing bieden. Voor ons is niks te gek! Een ander uniek voordeel wat wij je bieden is dat wij enkel de kosten van laadplaats naar losplaats in rekening brengen, in plaats van huis naar huis.

Spoedtransport

Volledige ontzorging van A-Z

2000+ tevreden opdrachtgevers gingen je al voor!

vraag een offerte aan

Spoedtransport en onze verschillende soorten services

UDEX-Logistics is jouw partner voor sneltransport! Wij kunnen alle soorten goederen met spoed leveren, overal in Europa. Indien nodig kunnen wij zelfs vandaag nog leveren! Heb jij spoedtransport nodig? Wij garanderen binnen 30 minuten een volledig vrijblijvende maatwerkofferte bij je aan te leveren. Vanaf jouw eerste contact moment met UDEX-Logistics kan het zo zijn dat jouw zending bínnen 2 uur geladen én onderweg is. Naast sneltransport kun je bij UDEX-Logistics ook terecht voor speciaal transport, geconditioneerd transport en groupage transport. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf en zetten de klantwens áltijd centraal. Heb je vragen over spoedtransport of over één van onze andere diensten? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

Sneltransport door UDEX Logistics
spoedofferte aanvragen