Groupage transport

Heeft het transport van jouw goederen geen haast en mag het er rustig een paar dagen over doen? Dan biedt groupage transport een uitkomst voor jou! Naast sneltransport regelt UDEX-Logistics namelijk ook regulier groupage vervoer naar alle landen binnen Europa én ver daarbuiten.

MEER LEZEN

Stukgoed transport door heel Europa

Groupage transport houdt in dat er diverse zendingen worden gecombineerd als stukgoed transport. Op deze manier worden de kosten gedrukt. UDEX-Logistics heeft nauwe samenwerkingsverbanden met groupage specialisten welke veelal gevestigd zijn in het desbetreffende land van bestemming. Het voordeel hiervan is dat de chauffeurs de taal spreken, de weg kennen én op de hoogte zijn van alle geldende (internationale) wet- en regelgevingen. Op die manier ben je er van verzekerd dat je goederen in veilige handen zijn!  UDEX-Logistics verzorgt dagelijks groupage vervoer naar en vanaf de volgende bestemmingen:

UDEX is jouw transport partner!

Wanneer jij kiest voor groupage transport via UDEX-Logistics zullen wij samen met jou kijken naar de eerst volgende laad- en losmomenten, berekenen we hoeveel ruimte de zending in beslag neemt van de truck en zullen we het hele proces verder met je afstemmen. Per geval kijken we naar de snelste en meest optimale transportmogelijkheden.

Transport Frankrijk
Transport Italië
Transport Polen
Transport Engeland
Transport Hongarije

Volledige ontzorging van A-Z

2000+ tevreden opdrachtgevers gingen je al voor!

vraag een offerte aan

Groupage vervoer en andere soorten transport van UDEX-Logistics

UDEX-Logistics organiseert groupage transport naar en vanaf alle landen in Europa en ver daarbuiten. Naast groupage vervoer kun je bij UDEX-Logistics ook terecht voor spoedtransport, speciaal transport of geconditioneerd transport. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf waarbij de specifieke klantwens áltijd centraal staat. Heb je vragen over groupage transport of over de andere diensten die wij aanbieden? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je met alle plezier verder!

spoedofferte aanvragen