Spoedkoerier

Ben jij op zoek naar een spoedkoerier voor nationaal of internationaal transport? Bel ons dan direct! UDEX-Logistics is specialist in het regelen van transport, waar dan ook geladen of geleverd in Europa! Naast dat wij spoedkoeriers inzetten middels ons eigen wagenpark of netwerk beschikken wij ook over een zeer uitgebreid en gekwalificeerd internationaal netwerk van koeriers. Hierdoor hebben wij een Europees dekkend netwerk!

Of het nu gaat om een eenmalig spoedtransport van een scheepsonderdeel of het op frequente basis organiseren van leveringen van jouw machineonderdelen; UDEX-Logistics is dé logistieke alleskunner!

MEER LEZEN

Direct in contact met een spoedkoerier

UDEX-Logistics is een dynamisch bedrijf dat zich in de koerierssector onderscheidt door zorgvuldigheid, snelheid en vooral flexibiliteit! Snelle en heldere communicatie zijn aspecten waarin wij als spoedkoeriers willen excelleren en dat alles gedurende 24 uur per dag, 7 dagen per week. Deze waardevolle eigenschappen hebben ertoe geleid dat veel bedrijven in een zeer breed scala sectoren hun waardevolle goederen aan onze spoedkoeriers toevertrouwen.

 Zo vervoeren wij middels onze spoedkoeriers belangrijke documenten voor de financiële sector, leveren wij kwetsbare goederen voor ziekenhuizen en maken productiebedrijven gebruik van onze diensten om machineonderdelen binnen 24uur geleverd te krijgen, waar dan ook in Europa.

Speciaal transport

Volledige ontzorging van A-Z

2000+ tevreden opdrachtgevers gingen je al voor!

vraag een offerte aan

Nationale en internationale spoed koerier

Direct een spoedkoerier voor nationale en internationale ritten? UDEX-Logistics zorgt ervoor dat jouw transportvraagstuk snel en zorgvuldig wordt uitgevoerd. Binnen twee uur kunnen wij een spoedkoerier regelen die jouw pakket gaat transporteren. Neem contact met ons op en wij zorgen ervoor dat jij binnen 30 minuten een geheel vrijblijvende maatwerkofferte ontvangt!

Naast onze spoedkoerier bieden wij ook andere transportservices aan. UDEX-Logistics kan jou ontzorgen op het gebied van speciaal transport, geconditioneerd transport, groupage transport en ADR transport. Bel ons gerust op 0548 820 997 of vraag online een volledig vrijblijvende maatwerkofferte aan.

spoedofferte aanvragen