Geconditioneerd transport

Geconditioneerd transport is er speciaal voor vrachten die onder speciale condities vervoerd dienen te worden. UDEX-Logistics verzorgd door héél Europa geconditioneerd vervoer van diverse productsegmenten. Denk bijvoorbeeld aan transport van voedingsmiddelen, verse bloemen of AGF-producten.

MEER LEZEN

Geconditioneerd vervoer met uitstekende mogelijkheden

Onder geconditioneerd transport vallen drie subcategorieën, dit zijn:

  • Diepgevroren transport: Hierbij worden producten vervoerd die kunnen smelten of producten die al diepgevroren zijn.
  • Gekoeld transport: Hierbij worden producten vervoerd die kunnen bederven als ze niet gekoeld worden.
  • Verwarmd transport: Hierbij worden producten vervoerd die warm moeten zijn op het moment dat ze aankomen op de plek van bestemming.

UDEX-Logistics biedt uitstekende mogelijkheden voor het gekoeld of verwarmd vervoeren van goederen. De producten kunnen namelijk vervoerd worden in temperaturen verschillend van -30  tot +30 graden. Tevens is het mogelijk om in onze trucks tussenschotten te plaatsen, op die manier kan er worden gereden met twee temperaturen in twee verschillende compartimenten (dual-temp).
Alle trucks van UDEX-Logistics zijn daarnaast uitgerust met een temperatuur registratie. Dit houdt in dat er na het transport op ieder moment ingezien kan worden op welke temperaturen de goederen zijn vervoerd.

Volledige ontzorging van A-Z

2000+ tevreden opdrachtgevers gingen je al voor!

vraag een offerte aan

Andere soorten transport van UDEX-Logistics

UDEX-Logistics organiseert geconditioneerd transport zowel binnen Nederland alsmede naar en vanaf alle landen in Europa. Naast het vervoer van geconditioneerde goederen kun je bij UDEX-Logistics ook terecht voor spoedtransport, speciaal transport of groupage transport. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf waarbij de specifieke klantwens altijd centraal staat. Bij ons is ‘nee’ verkopen absoluut geen optie en vinden altijd een manier op jou te helpen. Heb je vragen over geconditioneerd vervoer of andere diensten. Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Geconditioneerd transport
spoedofferte aanvragen