Transport Engeland

Welcome to England!  UDEX Logistics zorgt dat uw goederen snel en vakkundig naar iedere bestemming in Engeland, Schotland en Wales  worden vervoerd.  Ook transport naar Ierland en Noord-Ierland behoort tot onze dagelijkse diensten.

Contact opnemen
Offerte aanvragen

Verschillende soorten transport naar Engeland

Naast onze expertises in o.a. general cargo, spare parts en exceptionele ladingen, regelen we ook transport van FMCG en foodproducten. En wel in geheel Groot-Brittanië. Met onze dagelijkse beschikbaarheid van bestelauto`s, bestelbussen, en alle typen vrachtwagens garanderen wij u een zorgeloze uitvoering van uw transport. En maken uw deadlines waar!

Wegvervoer en spoedtransport van Nederland naar Groot-Brittannië gaat via de Kanaaltunnel tussen Calais en Folkstone of via één van de ferrydiensten over de Noordzee. UDEX biedt u altijd de meest optimale routing aan, afhankelijk van gewenste snelheid van leveren. Just-in-Time en Just-in-Place. 

Transport van en naar Engeland

UDEX en de BREXIT

Wanneer u niet op frequente basis naar de UK transporteert, is het goed om te weten dat UDEX u graag helpt bij alle administratieve douane-verplichtingen, voortvloeiende uit de Brexit. Zo helpen wij u bijvoorbeeld bij de uitvoeraangifte. Specifiek voor het vervoer van kwekerij-producten (zoals bomen en planten) is naast de standaard procedure ook veelal een fytosanitair certificaat nodig. Ook in dit traject ondersteunen wij u optimaal. Heeft u specifieke vragen over de Brexit of over het vervoer van of naar Engeland? Neem dan gerust contact op, wij helpen u graag!

UDEX is jouw transport partner!

Naast spoedtransport van of naar Engeland kun je bij ons ook terecht voor regulier transport zoals geconditioneerd transport, groupage transport, speciaal transport of ADR transport! UDEX-Logistics is jouw partner voor transport naar Engeland. Naast transport naar Engeland verzorgen wij ook transport naar andere EU-landen. Heb je bijvoorbeeld transport nodig naar Zweden? Of naar Griekenland? Ook dan zit je bij ons goed! Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf en zetten de specifieke klantwens altijd centraal! Wil je een maatwerkvoorstel ontvangen voor Transport Engeland? Of een andere bestemming in Europa? Vraag het vrijblijvend bij ons aan en ontdek de mogelijkheden!

 

Vraag een offerte aan voor Transport Engeland

Op zoek naar iemand die het Transport Engeland voor je uit handen neemt? We helpen je graag verder! Neem contact op met ons of vraag direct een offerte aan.

Experts in Transport Engeland

Bij UDEX ontzorgen we je van A-Z, ook bij Transport Engeland.
Ontdek waarom 2000+ opdrachtgevers je voor gingen!

vraag een offerte aan

Overige bestemmingen

Bij UDEX hebben we verschillende bestemmingen waarop we transport bieden. Echter zijn er altijd bestemmingen waarop we uitblinken, bekijk onze veel voorkomende transport bestemmingen!

Transport Frankrijk
Transport Italië
Transport Polen
Transport Hongarije

Transport Info Engeland

Belangrijkste transportbestemmingen:

Londen, Birmingham, Liverpool, Leeds, Sheffield, Manchester

Belangrijkste havens voor scheepsleveringen:

Dover, Felixtowe, Southampton, Immingham

Aankomst en vertrek:

Dagelijks, 365 dagen per jaar

Doorlooptijd:

6-24 uur (urgent spoedtransport)

Beschikbare voertuigen:

bestelauto, bestelbus (t/m XXL), vrachtwagencombinatie (trekker-oplegger), thermo trailers, exceptioneel transportequipment, ADR/IMO materieel.

Transportdocumentatie:

Factuur, paklijst, CMR-vrachtbrief   

spoedofferte aanvragen